De impact voor een bewoner bij een verbouwing is onvoorstelbaar. Professionele bewonersbegeleiding is dan ook essentieel voor een goed verloop van het project. Geen enkel project is hetzelfde en daarom maken wij altijd een bewonerstappenplan op maat. In de uitvoering zijn wij manager van bewonerszaken en pakken dit pro-actief op. We vormen dé verbinding met de bewoner en zorgen dat dat de aannemer op tijd kan starten, de uitvoering soepel verloopt en de bewoners de aandacht krijgen die ze verdienen!

Leiding en advies

Heeft u een complexe uitvraag waarbij bewoners centraal moeten worden gezet? Moet er een project worden ingericht en aangestuurd? Heeft u een project dat niet geheel naar wens verloopt? Is de bewonerstevredenheid te laag? Verloopt de informatiestroom in het bouwteam niet optimaal? Wij zijn inzetbaar op verschillende niveaus en onze kracht zit in de benadering vanuit het proces. In de rol als co-creator, co-maker of adviseur zijn wij op ons best. 

Coaching

Heeft u iemand in uw organisatie die dit vakgebied (beter) wil leren kennen maar daarbij coaching of ondersteuning nodig heeft? Wij bieden trainingen en persoonlijke coaching trajecten. Een waardevolle investering voor de toekomst!